vrijblijvend

Adviesgesprek

Over ons

Wij zijn Yoeri Hazes en Idris van der Meer

Samen zijn wij Meer dan warmte BV.

Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring durven wij onszelf echte specialisten op het gebied van warmtepomp-, verwarming- en koelsystemen te noemen.

 

Idris van der Meer

idris.jpegIn 2002 startte ik in de klimaattechniek. Als planner / inkoper bij een klein klimaattechnisch installatie bedrijf leerde ik veel over de techniek van klimaatbeheersing en ook van het plannen en organiseren van bezoeken van monteurs bij onze klanten. Na een paar jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik als projectleider gestart bij een wat groter installatiebedrijf in de klimaattechniek.

De installaties die we realiseerden bevonden zich vooral in luxe villa’s en grotere kantoorpanden. Naast kleinere airco installaties, engineerde ik complete warmtepomp-, verwarming-, koel- en ventilatiesystemen voor grote gebouwen en woningen. De opdrachten werden steeds groter, complexer en uitdagender. 

Het leuke aan mijn werk was altijd het contact met de klant en de andere partners in de bouw. Mijn motto’s: afspraak is afspraak en doen wat je beloofd werden altijd goed gewaardeerd.

Na bijna 20 jaar te werken in de klimaattechniek, kan ik mezelf echt specialist op het vakgebied noemen. Neem voor een goed advies contact met mij op. Dat kan door te mailen of te bellen 

 

Yoeri Hazes

foto4.jpegNa jaren als auto technicus gewerkt te hebben, heb ik in 2016 de overstap gemaakt naar de klimaattechniek. Vooral het maken van mooie installaties, temperatuurregelingen en inbedrijfstellingen geven mij voldoening.

Met mijn perfectionistische karakter denk ik altijd in oplossingen. Daarnaast houd ik van klantgerichte open communicatie. Het werk is pas klaar als het systeem optimaal werkt, de klant tevreden is en alles netjes opgeruimd. 

Ik maak graag de mooist mogelijke installatie bij u thuis, een waar je trots op kan zijn. Blije gezichten, daar gaan we voor! Neem contact met mij op voor technische vragen, montagedatums, in bedrijf stellingen, bediening of storingen.

 

Meer dan warmte staat voor

We bieden pas een installatie aan indien wij er van overtuigd zijn dat dit een perfecte oplossing is voor uw uitdaging. We verkopen dus ook gewoon nee als we het niet zien zitten en behandelen uw huis als ons eigen huis.

 

Wij zijn geheel gediplomeerd en gecertificeerd:

* BRL100 F-gassen 

* Luchtbehandelingstechniek

* Hydraulische schakelingen koelen en verwarmen 

* Diverse product gerelateerde trainingen bij leveranciers

* Daikin Preferred Supplier

 

Ons team

foto2.jpeg

vlnr Idris, Chris, Yoeri